Helmuth Duckadam și Marius Șumudică au reaprins un conflict mai vechi! Fostul mare portar a declarat că Adrian Porumboiu i-ar fi făcut schimbările la un meci al Vasluiului, iar antrenorul de la Al Shabab a replicat într-un mod agresiv.

Marius Șumudică a antrenat FC Vaslui în 2012, iar patronul moldovenilor era fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu.

Eu am fost în tribuna oficială la un meci cu FC Vaslui. Conduceam cu 1-0 la pauză şi a intrat domnul Porumboiu şi i-a spus lui Gigi: <Fac trei schimbări acum. Bag trei atacanţi acum. Ori pierd cu 4-0, ori câştig>. Şi ne-au bătut cu 3-1. Şumudică era antrenor. Haideţi să fim serioşi! Toţi patronii se implică la un moment dat„, a afirmat Duckadam pentru ProSport.

Marius Șumudică i-a răspuns eroului Stelei de la Sevilla și a apelat la atacul la persoană.

 

Spre deosebire de mine, este o fostă glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos pălăria! Dar acum, la cei 60 de ani pe care tocmai i-a împlinit, eu încerc să-mi creez un drum în antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc. Pentru că asta este! I-aş ura şi la mulţi ani, că merită, dar nu cred că se bucură de urările mele, aşa că n-o fac. Nu sunt vreun Capello, dar schimbările nu mi se fac„, a spus Șumudică la DigiSport.

Președintele de imagine de la FCSB a vrut să lămurească situația și a încercat să îngroape securea războiului.

Ce să am eu cu Şumudică? N-am avut şi nici nu am ceva cu el. Ba chiar accept cu bucurie urările sale de ‘La mulţi ani’. Să nu ne mai ascundem după deget, patronii fac asta. Şi nu numai în România. Eu chiar n-am zis ceva de rău de Şumudică, am povestit doar o fază la care am fost martor. Eu pot garanta un lucru, nu mint. Iar lui Şumudică îi urez succes. Şi nu sunt ironic„, a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.