Conducerea Petrolului a decis! Anunț de ultimă oră privind antrenorul echipei

Mugurel Cornăţeanu a fost confirmat în funcţia de antrenor principal la Petrolul Ploieşti până la finalul sezonului actual din Liga a 2-a. ‘Lupii galbeni’ ocupă locul trei în clasament, la un punct de liderul Sportul Snagov.

Citește și Iarna, marele ‘dușman’ al Ligii 1! Președintele LPF vine cu soluții

După ce a condus echipa în ultimele două jocuri oficiale din 2018, ambele încheiate cu victorii, Mugurel Cornăţeanu a fost confirmat, până la finalul sezonului, în funcţia de antrenor principal al FC Petrolul Ploieşti. În vârstă de 46 de ani şi deţinător al Licenţei UEFA PRO, Mugurel Cornăţeanu se află la Petrolul de la începutul actualei stagiuni, îndeplinind rolul de antrenor secund în mandatele lui Leo Grozavu şi Octavian Grigore.

Fost jucător la Farul Constanţa, Callatis Mangalia, Steaua şi, în Belgia, la Lokeren, Beveren şi Turnhout, Cornăţeanu a lucrat, ca antrenor, la Callatis Mangalia, Farul Constanţa, Viitorul Constanţa, Dinamo II, FC Botoşani, Concordia Chiajna şi Voinţa Tr. Măgurele. Mult succes, Mugurel Cornăţeanu!“, se arată într-un comunicat al clubului Petrolul.

După 21 de etape, Petrolul Ploieşti ocupă locul secund în Liga a 2-a, alături de Academica Clinceni, ambele având 45 de puncte. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

Liga a 2-a se reia în luna februarie, iar Petrolul joacă în deplasare cu Pandurii.

Spynews.ro