Conducerea lui Gaziantep, mesaj categoric pentru Șumudică: ”Nimeni nu este mai presus de club!”

Oficialii lui Gazinatep i-au răspuns lui Marius Șumudică, care a explicat că sunt șanse mari să plece la finalul sezonului.

Formația tehnicianului român a pierdut în fața celor de la Sivasspor, 1-2, și a întrerupt seria incredibilă de 15 partide fără eșec. 

Imediat după înfrângerea de astăzi, Șumudică a dezvăluit că nu se simte respectat, motiv pentru care viitorul său pe banca lui Gaziantep rămâne incert.

Oficialii clubului au reacționat la scurt timp. Președintele Mehmet Buyukeksi a prezentat punctul de vedere al conducerii.

”Contract, contract, contract după fiecare meci! Fotbalul turc are momente grele, stadioanele sunt goale. Nu există venituri, nu există sponsori. Nu am redus niciun salariu în acest an. Barcelona vrea să reducă salariile jucătorilor săi. Ce legătură are asta cu lipsa de respect?

Galatasaray a redus salariile cu 20%. Trebuie să facem şi asta. Plătim antrenorului 920.000 de euro. El îşi plăteşte singur secunzii. Există, de asemenea, un bonus de 240.000 de euro pe punct. Plătim 1,2 milioane de euro, dar acum el vrea 1,6 milioane de euro, 1,9 milioane de euro cu tot cu prime.

Citește și Se înțeleg ca turcii! Șumudică: ”Ofertă mai bună? Este o minciună!”

Sumudica

El îşi asumă tot succesul. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Dacă există un succes, este un succes comun, de la magazioner până la conducere. Aţi auzit vreodată că a jucat bine un antrenor şi am câştigat?

Am vrut o reducere de salarii pentru că nu ştim ce se va întâmpla anul viitor. El spune că suntem pe locul trei acum, dar campionatul nu s-a terminat încă. Să vedem cum terminăm. Nimeni nu este mai presus de club.” a declarat Mehmet Buyukeksi, potrivit celor de la Sabah.

Sumudica1

Vezi și VIDEO | Șumudică, prima înfrângere după 15 etape! Alexandru Maxim a marcat din nou pentru Gaziantep