Conducerea lui Dinamo, ‘desființată’ de Mutu! “Mi se pare dramatic”

Adrian Mutu consideră că situația de la Dinamo este una dramatică, iar clubul ar trebui să o ia de la zero. Fostul jucător al ‘câinilor roșii’ transmite că Dinamo trebuie să-și propună obiective mai importante decât evitarea retrogradării.

Mutu, care a împlinit azi 40 de ani, a jucat la Dinamo în sezonul 1998-1999, apoi a făcut pasul cel mare către Serie A.

În 2016, ‘Briliantul’ s-a întors la Dinamo ca manager general, în urma unui acord cu patronul Ionuț Negoiță. A plecat în luna octombrie a anului 2017, după ce a primit un post în cadrul Federației Române de Fotbal.

mutu dinamo

Ce se întâmplă la Dinamo, nu doar la nivel de rezultate, mi se pare dramatic. Sunt lucruri incredibile care nu ar trebui să se întâmple. Am citit și eu în presă zilele acestea. Pentru Dinamo, acest moment ar trebui să fie un ‘wake up call’, să se trezească! Cred că ar trebui luat totul de la zero, cu alte personaje, pentru că e păcat de istoria lui Dinamo. Se bate la retrogradare echipa care n-a retrogradat niciodată! Si faptul cum s-au purtat cu Claudiu Niculescu este o lipsă de profesionalism!“, a spus Adrian Mutu la DigiSport.

mircea rednic 1

Dinamo a schimbat doi antrenori de la începutul sezonului: Florin Bratu și Claudiu Niculescu (a antrenat doar 20 de zile). La 15 octombrie a fost numit Mircea Rednic. 

După 21 de etape din Liga 1, Dinamo ocupă locul 11 în clasament, cu 22 de puncte.

clasament liga 1 3