Fostul mare internațional, Dorinel Munteanu, 50 de ani, a analizat incidentul de la Podgorica.

”Munti” a criticat în termeni duri FRF și staff-ul echipei naționale, dar și pe jucătorii convocați de selecționerul Cosmin Contra pentru reacția apărută la finalul Ligii Națiunilor.

Recordmanul de selecții la prima reprezentativă a României s-a arătat contrariat de faptul că deși România a picat în urna a patra pentru tragerea la sorți a preliminariilor Euro 2020, toți cei din anturajul echipei naționale sunt optimiști în vederea partidelor de calificare:

„Sincer, nu am văzut absolut nimic. Adică cu ce am început, cu aia am terminat. Chiar dacă am câştigat două jocuri cu Lituania şi unul cu Muntenegru, din punctul meu de vedere, nu s-a văzut o creştere.  Discutăm de perioada lui Cosmin Contra, de la preluarea echipei până în momentul de faţă. Am obţinut un loc 2, care pe mine nu mă satisface. Dar văd că în jurul echipei naţionale… este foarte bine. A fost o campanie strălucită. Nu pot să fiu de acord.

Citește și Se întoarce la Ploieşti? „Nu pot uita acea galerie fantastică!

Chiar dacă multor persoane din anturajul echipei naţionale le stau în gât, nu mă suportă, pot să le spun că din punctul meu de vedere nu am fost mulţumit. Trebuia să vină o persoană din staff-ul tehnic sau din conducerea Federaţiei să spună, da domnule, este vina noastră. Nu să plimbi jucătorii şi să îi acuzi, că unii au ştiut, unii nu au ştiut. Şi toată această poveste afectează imaginea. Şi sută la sută şi pe aceşti jucători care au fost implicaţi”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Telekom Sport.