Președintele celor de la Cardiff, Mehmet Dalman, susține că va achita suma de transfer celor de la Nantes pentru transferul lui Emiliano Sala, dar cu o anumită condiție.

Dacă din punct de vedere contractual, Cardiff va fi obligată să plătească suma de transfer către Nantes pentru Emiliano Sala, o va face, dar daca nuvor fi obligati vor analiza mai bine situația.

„Dacă din punct de vedere contractual vom fi obligaţi să plătim, atunci o vom face. Suntem un club onorabil”, a declarat Dalman pentru BBC. „Dacă nu vom fi obligaţi, şi există unele anomalii în contract, cu siguranţă să vă aşteptaţi ca eu, în calitate de preşedinte şi apărător al intereselor acestui club, să examinez şi să apăr poziţia noastră. Şi asta este ceea ce facem noi”, a adăugat conducătorul clubului galez.

Imagini pentru mehmet dalman

La 21 ianuarie, un avion de mici dimensiuni în care se afla Emiliano Sala a plecat de la Nantes, la ora locală 19:15, cu direcţia Cardiff, zburând la o altitudine de 1.650 de metri. După ce a depăşit Insula Guernsey, contactul cu avionul s-a pierdut.

Trupul lui Emiliano Sala a fost descoperit de autoritățile britanice pe 7 februarie și, potrivit verdictului după autopsie, fotbalistul a murit din cauza unei lovituri la cap și a unor leziuni ale trupului.

Imagini pentru emiliano sala