Gigi Becali vrea să-l aducă pe Edi Iordănescu la FCSB, dar antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a dezvăluit că a primit o ofertă tentantă din Grecia, din partea unei echipe care va juca în preliminariile Europa League.

Iordănescu Jr. nu a vrut să spună despre ce echipă este vorba. Din informațiile realitateasportiva.net, reprezentanții clubului Atromitos Atena vor veni în România săptămâna viitoare pentru a discuta cu antrenorul medieșenilor. 

Atromitos a încheiat sezonul pe locul 4 și va juca în preliminariile Europa League. Antrenorul austriac Damir Canadi pleacă în această vară de la gruparea din Atena.

Edi Iordănescu a mai primit o ofertă, pe care a refuzat-o, de la Xanthi, echipa pe care a antrenat-o și Răzvan Lucescu. Xanthi s-a salvat de la retrogradare în ultimele etape.

Mai am un an de contract. Nu am negociat cu absolut nimeni. Reprezentanții mei sunt în străinătate, am două oferte concrete din Grecia, nu mă ascund de asta. Niciodată nu mi-a plăcut să vântur prin presă discuţiile pe care le am, dar am văzut că presa noastră a preluat deja informaţia. Da, este adevărat, este vorba despre un proiect extrem de tentant acolo, de la o echipă care merge în cupele europene.

Dacă la finalul campionatului tragem linie și nu vedem că nu putem susține ce am promis, atunci cu siguranță că voi asculta alte propuneri. Dacă nu va fi una care să mă convingă, atunci voi sta acasă. Eu am dorit continuitate, nu vreau să fiu catalogat ca un antrenor care stă câteva luni la fiecare echipă. Dacă pot să o am la Mediaș, și asta e condiția de bază, voi continua„, a spus Edi Iordănescu la DigiSport.

Gigi Becali a fost impresionat de parcursul echipei Gaz Metan Mediaș, care este pe primul loc în clasamentul play-out-ului Ligii 1. Iordănescu Jr. este tentat să plece de la Mediaș din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Cu patronul de la FCSB am avut un dialog constant, despre multe lucruri, despre FCSB, Gaz Metan, jucători. El știe cum gândesc. În orice colaborare există condiții și obligații. Există obiective pe care trebuie să le îndeplinești„, a mai declarat Edi Iordănescu la DigiSport.

Edi Iordănescu (40 de ani) a fost antrenor secund și interimar la FCSB în perioada 2010-2012.

ASA Târgu-Mureș, Pandurii Târgu-Jiu, ȚSKA Sofia, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș sunt echipele antrenate până acum de către Edi Iordănescu.