Ciprian Tătăruşanu este nemulțumit de situația în care se află la Olympique Lyon. Transferat în această vară de la Nantes, portarul român este rezerva lui Anthony Lopes. Portughezul a declarat că are o relație foarte bună cu Tătărușanu, în ciuda concurenței.

Tătărușanu (33 de ani) a dezvăluit recent că a venit la Lyon ştiind că o să fie titular, iar Lopes o să plece. Acum, românul riscă să-și piardă locul în primul ’11’ al echipei naționale pentru că nu joacă în Franța. 

Mă înțeleg foarte bine cu Tătă. Vorbim mult, este o relație de respect între noi. L-am urmărit în meciul României contra Spaniei, joi, a jucat bine. A avut câteva parade importante în prima repriză. Sincer, chiar am crezut că România va obține un egal.

Dacă suntem în relații mai bune? Lucrurile mereu au fost perfecte între noi! Totul este în regulă„, a spus Anthony Lopes într-un interviu pentru L’Equipe.

Anthony Lopes (28 de ani) este unul dintre căpitanii echipei și printre cei mai iubiți jucători, fiind la Olympique Lyon din 2011. Este cotat la 25 de milioane de euro.