Concluzia serii după calificarea CFR-ului: ”Suntem mândri că suntem români”

bogdan-mara cfr cluj

Bogdan Mara, extrem de mulțumit de parcursul pe care CFR Cluj l-a avut în Europa League. Directorul sportiv al clujenilor susține că echipa din Gruia este pregătită să înfrunte orice adversar în 16-imi.

Burcă a deschis scorul pentru CFR, în minutul 40, din pasa lui Ciprian Deac, iar Djokovic a închis tabela în minutul 70.

“Băieţii au făcut un meci extraordinar, au dat dovadă de mare caracter. Îi felicit pe toţi, şi tot ce înseamnă staf administrativ şi angajaţi ai CFR Cluj. Cred că am reuşit să facem o campanie foarte bună pentru fotbalul românesc. Suntem mândri că suntem români. Orice echipă va veni în 16-imi chiar nu ne e frică.

Când am câştigat la Rennes ne criticau anumiţi oameni. Am întâlnim nişte echipe enorme. În seara asta ne vom bucura de această calificare foarte mare. De mâine nu mai rămâne decât să ne gândim la meciul de luni. Sperăm ca Dan să reuşească să-I aducă pe jucători la un nivel bun din punct de vedere fizic”, a spus Bogdan Mara.

dan petrescu cfr cluj

Mara a vorbit și despre oferta primită de Petrescu înaintea meciului cu Celtic, de la Astana, dar consideră că acest lucru este normal, deoarece „Bursucul” a demonstrat, la toate echipele pe la care a trecut, că este un antrenor valoros.

“Dan are oferte mereu, are de când a venit la noi. A demonstrat pe unde a fost că este un antrenor de mare valoare. Toate rezultatele lui nu sunt noroc, ci muncă multă, seriozitate, disciplină… Cu siguranţă, noi ne dorim din tot sufletul şi el cred că doreşte să rămână aici, pentru că aici se simte foarte bine. Şi avem obiective de realizat”, a mai spus Mara.

• 6,2 milioane de euro a şi-a asigurat CFR Cluj până acum din participarea sportivă în cupele europene (fără market pool)

Citește și Misiune grea pentru CFR Cluj în 16-imile de finală ale Europa League! Lista posibililor adversari