Concluzia lui Ilie Dumitrescu după dezvăluirile lui Adi Popa: “Vintilă nu are personalitate”

Fostul mare internațional a reacționat după ce a purtat o discuție cu fotbalistul care s-a despărțit recent de vicecampioana României. 

Adi Popa se întorsese la FCSB în vara anului trecut, dar regretă acum decizia luată la vremea respectivă.

“Am vorbit cu Adi Popa și mi-a spus ce se întâmplă. Sunt anumiți jucători de top, care nu se antrenează 100%. Păcat de talentul lor, păcat de potențialul pe care-l au. Cum să te mai antrenezi 100%, când știi că tu oricum ești sigur de titularizare?

Antrenorul nu are personalitate nici să le spună unde greșesc și s-a văzut asta. Sunt mai multe detalii importante din cauza cărora unii fotbaliști nu pot progresa”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

adri popa

Expertul tv a avut mai multe ieșiri în ultima vreme în care a criticat politica dusă de Gigi Becali la club.

„Eu nu pot să-mi imaginez că la un club de elită se întâmplă așa ceva. Adi Popa îmi spunea că indiferent cât de bine te antrenezi, nu ai nicio șansă să joci, dacă nu ești în calculele cui trebuie. 

Mi-a spus că degeaba muncești la antrenament zi de zi, pentru că nu contează. Pentru că, de fapt, nu antrenorul ia decizia finală. Și știm cu toții cine o ia, da? Este o realitate. Și mai sunt și alte chestii pe acolo care nu sunt bune pentru echipă”, a adăugat Ilie Dumitrescu.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Șutul ratat care s-a transformat într-o pasă decisivă! Cum și-a luat adio Roma de la Champions League