Conceicao rămâne încrezător: “Vom diminua diferența față de FCSB”

Antonio Conceicao, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat că șansele la titlu ale ardelenilor rămân intacte și că situația se va schimba după începerea play-off-ului.

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Universitatea Craiova, scor 0-0, în etapa a zecea din Liga 1. Clujenii și-au creat puține ocazii de gol, iar oaspeții au ratat un penalty în minutul 84, prin Alexandru Mitriță.

A fost un joc echilibrat, am întâlnit una dintre cele mai puternice echipe din Liga 1, jucători buni unu contra unu. Cred că am avut ocazii mai mari, deși ei puteau să marcheze pe final. Evident că am avut probleme în ofensivă, dar îl așteptăm pe Deac, care va reveni și ne va da un plus valoare. Rezultatul este echilibrat, deși puteam să pierdem jocul pe final. Nu a fost rezultatul dorit, ne-am dorit să câştigăm. Campionatul e departe de a fi terminat, mai sunt jocuri. Important este să întrăm în play-off. Am încrederea că vom diminua diferența față de FCSB“, a spus Conceicao la finalul partidei, pentru DigiSport.

Antrenorul clujenilor a refuzat să comenteze informațiile privind înlăturarea președintelui Iuliu Mureșan.

E o noutate pentru mine, nu ştiu nimic de domnul Mureşan. Nu comentez, eu sunt aici să îmi fac munca de antrenor. Pe mine mă interesează ce fac jucătorii în teren, pentru asta sunt aici, să văd de bunul mers al formaţiei în teren“, a mai declarat Toni Conceicao.

CFR Cluj, fără victorie pe teren propriu în ultimele trei etape, se află pe locul 3 în clasament, la patru puncte de liderul FCSB.