Craiova și CFR se întâlnesc în derby-ul etapei din Liga 1, iar Antonio Conceicao dă de înțeles că se așteaptă la orice din partea conducătorilor din Gruia, chiar dacă ardelenii sunt pe primul loc.

„Eu îmi fac treaba zilnic până când nu mai sunt dorit la club. Eu îmi fac treaba în continuare cu plăcere şi cu mult profesionalism. Viaţa de antrenor e mereu dificilă, dar din 2009, de când am venit prima oară la CFR, aş putea să scriu o carte cu tot ce mi s-a întâmplat aici. Nu m-ar mai putea surprinde nimic, dar e la fel şi în România şi în Portugalia”, a afirmat Conceicao.

Conferința de presă premergătoare meciului cu Universitatea Craiova! 🚂

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 8 februarie 2019

„Craiova are jucători excelenţi, are o echipă bună, eu cred că are poate cel mai bun lot din Liga I. L-au pierdut, într-adevăr pe Mitriţă, un jucător de referinţă din atacul lor, un jucător cu calităţi foarte bune, însă ei au în acest moment şi alte soluţii, s-a văzut şi în meciul cu Viitorul că au făcut un joc bun, iar noi trebuie să fim foarte atenţi la tot lotul lor”, este avertismentul portughezului.

Foto: Monitorul de Cluj

Antonio Conceicao (57 de ani) a revenit la Cluj în această vară, după demiterea lui Edi Iordănescu. Portughezul a cucerit de două ori Cupa României (2009, 2016) și o dată Supercupa României (2009).