Coman nu mai e Mbappe! Becali l-a urcat la alt nivel! Cu cine îl compară

Gigi Becali este în al nouălea cer după ce Florinel Coman a fost decisiv în partida România U21 – Anglia U21 4-2. 

Patronul FCSB i-a crescut imediat cota jucătorului său și l-a comparat cu Ronaldo și cu Gică Hagi.

Nu-mi venea să cred, de dimineață, ce-a făcut Coman aseară. E chestie de excepție. A scos 11 metri, a dat două goluri. Ce-a făcut Coman e ce făcea Hagi pe vremuri! Fotbalul românesc a crescut cu câteva sute de milioane, cu un miliard! Generație de platină! Dar eu nu-i zic așa, eu îi zic de diamant, de briliant!

Am vorbit acum cu cineva și i-am zis că Florinel nu se negociază azi. Florin nu e negociabil azi. Dacă-mi dă cineva 20 de milioane de euro – nu! E posibil să facă 100 de milioane de euro, nu-l dau cu 20 de milioane.

Am vorbit și cu el. I-am zis că mai are nevoie de sacrificiu. Dacă face și sacrificiu, va fi de talia lui Ronaldo! Un jucător de talia lui Ronaldo nu poate fi dat cu mai puțin de 100 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali, la Pro TV.

Becali vede naționala de tineret a României în finala Euro 2019.

Eu am spus dinainte că facem 9 puncte în grupă. Man, Coman, Ianis Hagi, Pușcaș sunt toți de clasă, toți! Am văzut valoarea jucătorilor și am spus că batem tot.

Eu cred că România va juca finala. Avem echipă valoroasă, foarte valoroasă. Cel mai mare merit pentru calificarea asta îl are Gheorghe Hagi. Sunt 11 jucători de la el! Trebuie să-i mulțumim lui Gică pentru ce am realizat”, a mai spus Becali.