Coman, Moruțan, Marin și Drăguș puteau evolua acum pentru Dinamo. Unde s-a rupt totul

morutan-man-puteau-ajunge-la-dinamo

Dinamo a fost la un pas de a pune mâna pe patru dintre cei mai valoroși jucători de fotbal din România, însă transferurile acestora nu s-au concretizat din lipsa banilor.

Gabriel Răduță, șeful centrului de copii și juniori din ”Ștefan cel Mare”, a explicat cum a fost posibil ca Dinamo să-i piardă pe rând pe Florinel Coman, Olimpiu Moruțan, Răzvan Marin și Denis Drăguș.

Florinel Coman și Olimpiu Moruțan, doi dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să primească zeci de milioane de euro, ar fi putut ajunge la Dinamo însă au fost refuzați de patronul „câinilor”, care a considerat că sunt prea scumpi.

„Moruțan e un copil foarte bun. L-am adus la Dinamo, dar nu am putut să îl luăm. Banii ne-au împiedicat, impresarul ne-a cerut 75.000 de euro. Sunt 4 ani de atunci, era la Universitatea Cluj, la juniori. Am vorbit cu impresarul, l-am chemat la București, dar nu s-a materializat. Ceea ce a depins de noi, am făcut, dar nu s-a putut

Puteam să îl luăm și pe Florinel Coman, acum trei ani când aparținea de Luceafărul Brăila. Era la Viitorul, avea o problemă contractuală și ni l-a propus domnul de la Luceafărul Brăila. I-am comunicat patronului, dar a zis că nu se poate că sunt bani prea mulți. La fel și cu Răzvan Marin, Denis Drăguș”, a spus Gabriel Răduță, pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și ♦ Cum arată echipa sezonului regulat! CFR Cluj dă patru jucători. Surpriză în ceea ce o privește pe FCSB