Antrenorul echipei de Fed Cup a României, Alina Tecşor, este convinsă că Simona Halep va reveni pe primul loc în clasamentul mondial WTA, după ce va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill.

Halep a anunțat recent că Darren Cahill va reveni în echipa ei din sezonul următor.

Simona Halep (27 de ani, locul 6 WTA) este în China și se pregătește pentru debutul în turneul de la Wuhan. Constănțeanca are nevoie de un parcurs bun pentru a obține calificarea la Turneul Campioanelor.

Foarte grea întrebarea… ce va face Simona la acest turneu (n.a. – Wuhan). În general, toţi jucătorii se duc să joace cât mai bine şi să fie în formă la Turneul Campioanelor. Eu cred că oricând poate să revină pe primul loc şi cred că atâta timp cât va fi în top, poate face un tenis de calitate şi ne va încânta şi ne va ţine cu sufletul la gură la un turneu important.

Mă bucur că Darren Cahill a revenit în echipa ei şi că s-a sudat echipa pe care şi-a dorit-o Simona. Cred că are o echipă foarte, foarte bună, pentru mine perfect nu poate fi atins niciodată„, a spus Alina Tecșor, citată de Agerpres.

foto: frt.ro