CSM București, clubul finanțat de Primaria Capitalei, va retrage din prima ligă echipa de volei feminin, iar locul acesteia va fi luat de echipa orașului Voluntari!

Potrivit GSP.ro, bugetul CSM-ului a fost diminuat cu 30%, iar clubul condus de Gabriela Szabo, fostă mare atletă, a renunțat la patru dintre cele cinci secții cu sporturi de echipă: volei feminin si masculin, handbal masculin si rugby.

Singura echipă care mai rămas ”în picioare” este CSM București (handbal feminin), aceasta fiind și cea mai costisitoare dintre cele cinci.

Situația echipei de volei este una incredibilă: CSM București, echipa finanață de primăria Gabrielei Firea, va fi înlocuită cu CSO Voluntari 2005, echipă finanțată de primăria soțulei ei, Florentin Pandele.

O altă coincidență în această situație este faptul că soțul Gabrielei Szabo, directorul general de la CSM București, este Zsolt Gyongyossy, managerul sportiv al orasului Voluntari.

Federația Română de Volei a invitat CSO Voluntari în prima ligă, deși clubul are un singur an de participare în eșalonul secund. De asemenea, în sezonul de debut, echipa a terminat pe locul 4 din cele 8 echipe care au participat.

Citește și E loc pentru toată lumea! Craiova lui Mititelu va juca pe ”Ion Oblemenco”