Cristian Tudor Popescu a afirmat, într-un articol publicat pe republica.ro, că fiul lui Gino Iorgulescu va scăpa fără închisoare, deși s-a urcat la volan aproape în comă alcoolică și drogat și a ucis un tânăr care circula regulamentar. 

CTP nu-i găsește fiului LPF nicio circumstanță atenuantă și spune că decizia lui Gino Iorgulescu de a avea grijă de cei doi copii ai tânărului ucis este greșită.

„Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers. Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața

Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină”, a scris CTP.

Anchetatorii au stabilit că Mario Iorgulescu a avut alcoolemie de 1,96 alcool pur în sânge (la primul test efectuat la spital) și consumase cocaină.

Mașina de 300 de mii de euro a fiului șefului LPF, un Aston Martin abia cumpărat, a intrat pe contrasens pe Șoseaua Chitilei și a lovit o altă mașină care circula regulamentar.

Acul bolidului condus de Mario Iorgulescu s-a blocat la 240 km/h.  Iorgulescu jr. se află la terapie intensivă, evoluând lent în recuperare.