RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Clujenii sunt pregătiți pentru meciul cu FCSB: “Partida de vineri e cea mai importantă!”

CFR Cluj s-a impus pe teren propriu, scor 4-0, împotriva de la Poli Iași și a egalat la puncte liderul din Liga 1, FCSB!

Formația pregătită de Edward Iordănescu a câștigat fără prea mari emoții runda cu numărul 27 din Liga 1, după un meci aflat încă din primul minut la discreția ardelenilor. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a egalat-o din nou la puncte pe liderul FCSB și așteaptă duelul direct programat vineri, 19 martie, de la 20:30.

Imediat după finalul meciului, oficialul clujenilor, Marius Bilașco, a vorbit despre duelul din această seară și s-a declarat mulțumit de atitudinea jucătorilor. Ulterior, fostul atacant a adus în discuție și partida de etapa viitoare, contra FCSB-ului, și consideră că elevii lui Edi Iordănescu vor fi dezavantajați din cauza perioadei mai scurte de odihnă.

MariusBilasco

Am avut atitudine, o foarte bună organizare și am știut exact ce trebuie să facem. E al cincilea meci în care nu primim gol, un lucru foarte important. Asta trebuie să ne dea încredere pentru următoarele partide. Noi știm că toți jucătorii CFR-ului sunt valoroși. Ar fi greșit să laud un jucător în acestă seară, pentru că toți s-au ridicat la înălțime. Nu prea ai ce să găsești rău. Trebuie să fim echilibrați. Partida a trecut, pentru noi urmează cel mai important meci din acest an. 

Citește și VIDEO | CFR nu o scapă din ochi pe FCSB! Clujenii au defilat pe teren propriu împotriva lui Poli Iași

Meciul ăsta a trecut, e istorie, probabil băieții vor savura puțin în această seară victoria, dar de mâine trebuie să ne gândim la FCSB. Jucăm vineri, avem o zi mai puțin decât FCSB de odihnă. Un lucru extrem de important. Urmează deplasarea la București. La un meci cu asemenea miză trebuie să fim realiști și să ne dăm seama că partida de vineri e cea mai importantă.

FCSB e o echipă în formă. Ne batem umăr la umăr în acest moment, dar să nu uităm Craiova. Pentru noi e foarte important să recuperăm jucătorii și să aibă antrenorul cât mai mulți jucători valizi, să aibă de unde alege. Omrani vine după o perioadă lungă de secetă, e important, îi dă moral, îi dă încredere. Sunt lucruri pozitive pe care el ar trebui să le analizeze la această partidă. La următoarea partidă trebuie să facem mult mai mult decât în această seară!”, a declarat Marius Bilașco, la finalul meciului cu Poli Iași.

Citește și Deac, prima reacție după „dubla” din partida cu Poli Iași: „Formăm una dintre cele mai bune echipe ale campionatului!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare