Club Brugge vrea să facă rost de bani, iar președintele belgienilor, Vincent Mannaert, va încerca să rezolve transferul lui Dorin Rotariu în perioada imediat următoare. Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat de mai multe ori că este interesat de aducerea internaţionalului român în vârstă de 23 de ani.

În prezent, Dorin Rotariu este împrumutat în Olanda, la AZ Alkmaar, dar a jucat foarte puțin. Doar 77 de minute a bifat Rotariu în Eredivisie, dar a înscris în singurul meci în care a fost integralist, în Cupa Olandei.

Publicația belgiană Voetbal24 scrie că Vincent Mannaert a remarcat că Dorin Rotariu nu s-a adaptat la Alkmaar și cunoaște interesul celor de la FCSB.

 

Club Brugge negociază un transfer surprinzător. Dorin Rotariu poate să plece de la Alkmaar în ianuarie. Echipa în albastru și negru şi-ar dori să primească între 2 şi 2,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Rotariu. O mutare la Steaua ar fi surprinzătoare, având în vedere că Rotariu nu a vrut să revină în țara sa în ultima perioadă de transferuri„, scrie presa din Belgia.

FCSB ar putea să facă o ofertă pentru Dorin Rotariu în cazul plecării lui Harlem Gnohere. Gigi Becali vrea să obțină 7 milioane de euro în schimbul atacantului francez. 

Dacă îl luăm pe Rotariu, o să fie vârf. Noi pentru asta îl luăm. Dacă nu poate să joace acolo, să evolueze unde poate. Mie îmi place, e valoros, să vadă Dică ce o să joace. De asta se ocupă el, că el e antrenor„, a spus Becali recent, la DigiSport.