Clipe de coșmar pentru un nume important din fotbal! Hoții l-au lovit și legat în timp ce îl jefuiau

Sursa foto- Profimedia Images

Un nume important din fotbal, alături de soția sa, au fost victimele unui jaf al locuinței în care se aflau chiar în acel moment!

Bernard Tapie, fostul preşedinte al clubului de fotbal Olympique Marseille, a fost victima unui jaf. Acesta, împreună cu soţia sa, au fost loviţi şi legaţi la mâini de către atacatori, în casa celor doi din Combs-la-Ville, o localitate din apropiere de Paris. Hoţii au plecat cu mai multe bunuri, dar deocamdată nu se cunoaște valoarea pagubei aduse fostului oficial al lui OM.

Tapie și soția sa dormeau în momentul în care hoții au intrat în locuință și potrivit publicației franceze Le Figaro, aceștia au fost loviți și legați de către autorii jafului. Poliţia a fost alertată abia în momentul în care soția lui Tapie a reuşit să se elibereze şi să meargă la vecină. Partenera de viață a fostului conducător de la OM a suferit răni uşoare şi a primit îngrijiri medicale la spital, în timp ce Tapie a refuzat acest lucru.

nume important- tapie
Sursa foto- Profimedia Images

Bernard Tapie a fost preşedintele lui Olympique Marseille în perioada 1986 şi 1994, anii în care clubul francez a cucerit Champions League, în 1993. Tapie a fost condamnat la închisoare pentru trucarea unui meci cu Valenciennes și a primit doi ani de privare de libertate, dintre care a efectuat doar opt luni.

Citește și Numele lui Cristiano Ronaldo, implicat în traficul de droguri. Cum a fost folosită marca “CR7”