Clauzele din contractul lui Dennis Man la Parma! Cum poate încasa Gigi Becali 2 milioane de euro

Transferul lui Dennis Man la Parma a însemnat şi un nou record pentru Liga 1, jucătorul fiind cel mai scump jucător plecat din acest campionat.

De pe urma mijlocaşului care deja a efectuat vizita medicală la Parma, în conturile celor de la FCSB ar urma să intre 13 milioane de euro, după cum a anunţat Gigi Becali, patronul echipei.

man parma 4

Însă, sumă de transfer anunţată de la latifundiarul din Pipera nu ar fi cea reală până la urmă. Acest total al sumei ar urma să ajungă la gruparea bucureşteană numai în anumite condiţii.

Citește și Dennis Man, amenințat cu echipa a doua a FCSB-ului! Reacția italienilor la scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

FCSB ar urma să încaseze 11 milioane de euro sigur din transferul lui Man la Parma, iar suma va fi plătită într-o singură tranşă, deşi l-a negocieri s-a discutat şi de o împărţire a acesteia în mai multe rate, pe o perioadă de 2 ani, potrivit GSP.ro.

man parma

Întreaga sumă de 13 milioane de euro ar urma să ajungă în conturile celor de la FCSB, numai dacă 4 clauze din contract ar urma să fie îndeplinite pe parcursul a mai multe sezoane.

  • 500.000 de euro ar urma să ajungă la FCSB dacă Parma ar ajunge în cupele europene în următorii 4 ani cel puţin o dată.
  • 500.000 de euro ar mai ajunge în România dacă noua echipă a lui Man s-ar clasa în primele din Seria A pentru măcar un sezon.
  • 500.000 de euro ar putea să mai încaseze Gigi Becali dacă mijlocaşul de 22 de ani va reuşi să înscrie 15 goluri până în 2023.
  • 500.000 de euro va putea încasa FCSB dacă Dennis Man va reuşi să înscrie 25 de goluri până în anul 2025 la Parma.

Citeşte şi Avertisment pentru Parma, după ce l-a achiziționat pe Dennis Man: “Vine dintr-un campionat slab

În acest moment, clauzele din contract par a fi foarte greu de îndeplinit, având în vedere că echipa se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Parma se află pe locul 19 în Serie A, cu 13 puncte obţinute din cele 19 jocuri disputate până acum.

mihaila
Sursa foto: Parma/Twitter

Transferul lui Dennis Man la Parma este în acest moment a 7-a cea mai scumpă mutare realizată de un club de fotbal în luna ianuarie a anului 2021.

Mijlocaşul de 22 de ani ar putea debuta pentru Parma, în weekend, într-un meci de foc, contra celor de la Napoli.

17 goluri în 20 de meciuri a reuşit Dennis Man în Liga 1, înainte de a accepta ofera de transfer care a doborât un nou record în fotbalul românesc.

6.500.000 de euro este cota noului jucător din Seria A, potrivit transfermarkt.com.

FCSB Dennis Man

Citeşte şi Dennis Man are Italia la picioare deja, după mutarea în Serie A! ,,E rapid ca o aşchie”