Clauză plătită degeaba? Mesajul tatălui fotbalistului dorit de Dinamo: “Avem și alte oferte”

Interesul lui Dinamo pentru Ion Gheorghe a devenit vizibil după ce mijlocașul de la Voluntari a reușit să marcheze în fiecare dintre ultimele 2 etape din play-out. 

Iar una dintre reușite i-a îngenuncheat pe câini duminica trecută. Acum dinamoviștii ar fi dispuși se pare să achite 50.000 de euro pentru fotbalistul pe care l-au pierdut gratis în urmă cu doi ani. Tatăl jucătorului spune că nu știe deocamdată de vreo mișcare venită din Ștefan cel Mare.

„Cu mine și cu băiatul meu nu s-a discutat absolut nimic. Nu pot să vă dau acum un răspuns final pentru că trebuie să luăm în familie o decizie în legătură cu revenirea băiatul meu la Dinamo. Nu a fost ușor prin tot ce a trecut.

Băiatul meu nu merita un asemenea tratament. Mă doare și acum prin ce a trecut. Avusese evoluții foarte bune și era căpitan de echipă, dar nu are rost să arunc vina acum pe unul sau pe altul. Pot să vă spun că avem și alte oferte”, a dezvăluit tatăl lui Ion Gheorghe pentru Pro Sport.

ion gheorghe voluntari

Chiar dacă dinamoviștii ar găsi 50.000 de euro pentru readucerea lui Ion Gheorghe la echipă, afacerea ar putea fi dată peste cap de opțiunea jucătorului.

Ok, clauza a fost activată, dar mă gândesc că trebuie șia cordul fotbalistului, nu? Nu am avut nicio revanșă de luat și nu a fost vorba de nicio răzbunare. Băiatul meu și-a făcut doar datoria de fotbalist profesionist”, a completat Gheorghe senior.

CITEȘTE ȘI –>> Prima reacție din tabăra Petrolului după știrea bombă a zilei: “Au fost testate 45 de persoane”