Claudiu Keşeru, lăudat de un fost fotbalist de la Manchester United: ,,Calitatea golurilor îl fac să fie special”

Claudiu Keşeru a reuşit să intre în istoria campionatului bulgar, după ce a devenit primul străin care înscrie 100 de goluri.

Performanţa atacantului român nu a trecut neobservată. Acesta i-a atras atenţia şi unui fost jucător de la Manchester United şi emblemă a fotbalului bulgar, prin ceea ce a reuşit să facă pentru Ludogorets.

Dimitar Berbatov a rămas plăcut impresionat de evoluţia şi borna pe care a atins-o românul în Bulgaria. Acesta spune că pe Keşeru calitatea golurilor sale îl fac să fie special şi nu în mod deosebit numărul lor.

Betfair Berbatov

Fostul atacant din Premier League îl consideră pe român ca fiind deja pe jumătate bulgar. Berbatov mai spune că internaţionalul român este unul dintre cei mai buni străini care au evoluat vreodată în campionatul din Bulgaria.

Keșerü a devenit recent cel mai bun marcator străin din istoria Ligii bulgare. El are o mare prezență în fotbalul nostru de mulți ani, marcând goluri sezon după sezon. La 33 de ani, continuă să fie puternic și, pentru mine, nu doar cantitatea, ci și calitatea golurilor sale îl fac să fie special. A dat câteva goluri foarte importante de-a lungul anilor și a fost omul-cheie pentru Ludogrets în seria lor de nouă titluri în nouă ani.”

ClaudiuKeseru

În ceea ce privește modul în care românul este privit de publicul de aici – ei bine, mă gândesc la el ca pe jumătate bulgar și nu sunt singurul! Vorbește fluent limba, toată lumea îl respectă și se află în locul potrivit. Dacă îl judecați după golurile sale, Keșerü este unul dintre cei mai buni jucători străini care au jucat vreodată în liga bulgară. Constanța lui îl definește ca un adevărat mare jucător., a spus Berbatov, plăcut impresionat de reuşita românului în Bulgaria.

Din august 2015 evoluează Claudiu Keşeru pentru Ludorets. Acesta îi mai are colegi la echipa bulgară pe românii Dragoş Grigore şi Cosmin Moţi.

keseru 2

2.400.000 de euro este cota atacantului de 33 de ani, potrivit transfermarkt.com

Citeşte şi Semn pentru conducătorii lui Dinamo? Ce gest a făcut Borja Valle după ce a marcat cu Voluntari