Ciprian Marica îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo: “Este rușinos pentru ei, deoarece se fac de râs!”

Fostul internațional român, Ciprian Marica, a vorbit despre situația din acest moment de la Dinamo, echipa de la începuturile sale în fotbal!

Formația din Ștefan cel Mare pare că este la pământ din toate punctele de vedere, iar înfrângerea de pe teren propriu contra Clinceniului, scor 1-3, a agitat și mai mult apele la echipă. Dinamo are nu mai puțin de zece meciuri fără victorie în Liga 1 și ocupă locul 14 în clasament, la doar cinci puncte de codașa Poli Iași, formație care are însă cu un meci disputat în minus.

Fostul atacant al naționalei României, Ciprian Marica, a comentat pe marginea situației din acest moment a “câinilor” și a mărturisit că tot ce se întâmplă este de-a dreptul rușinos. Marica este de părere că actualii jucători ai lui Dinamo ar trebui să respecte mai mult clubul pentru care joacă acum și consideră că mulți dintre ei nu se vor mai întâlni niciodată cu șansa de a mai evolua pentru o formație cu nume precum cea din “Groapă”.

marica despre dinamo

“Nici în vise nu puteam să îmi imaginez că în minutul 20 o să fie 3-0. A fost un vis prost. Ceea ce se întâmplă acolo e de domniul fantasticului. Scuza cu banii nu mai este, jucătorii sunt plătiţi, însă ceea ce se întâmplă este de-a dreptul ruşinos. Pentru jucători în primul rând, că ei se fac de răs, să ai şansa să joci la o echipă atât de iubită cum este Dinamo şi să îţi baţi joc de această şansă pe care o ai.

Nu ştiu câţi dintre ei se vor mai întâlni cu şansa de a juca la o echipă atât de importantă.  Eram buni odată şi nu numai la fotbal, şi la alte sporturi, care îi făceau mândri pe români. Astăzi nu mai avem nimic cu care să ne mândrim. Nici la fotbal nu mai contăm absolut deloc”, a declarat Ciprian Marica, potrivit Telekom Sport.

Citește și Dinamo caută antrenor! Cine îl poate înlocui pe Gigi Mulțescu