RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ciprian Marica, îi dă replica lui Alibec: „Asta îmi dă dreptul să vorbesc”

Răspunsul lui Ciprian Marica nu a întârziat să apară, acesta l-a ironizat pe Denis Alibec.

Marica a criticat jocul naţionalei după ce România a făcut doar 1-1 cu Irlanda de Nord, iar după finalul partidei, Denis Alibec, probabil deranjat de declarațiile acestuia, la îndemnat pe fostul atacant al naționalei ”să vină să joace el”.

La o zi după meci, Ciprian Marica i-a răspunsul jucătorului de la Astra, printr-o postare pe contul său personal de Facebook, aceasta susține că realizările pe care le-a avut de-a lungul carierei îi dau dreptul să vorbească.

”Am primit aseară in direct invitatia sa joc din nou la echipa naţională! 🙂 Doamne, cât mi-as dori ca macar pentru un singur meci sa mai simt emotia aia! Din păcate, nu mai e posbil! Cele 4 operaţii de la genunchi mi-au taiat prematur speranta.
Dar, atat cat a fost, am fost un norocos. Am jucat cu tricolorul.pe piept, am trait bucurii imense, am plans, am incercat de fiecare data sa dau chiar mai mult decât pot.
Asta îmi dă dreptul să vorbesc despre echipa naţională. Vine o vreme când doar cu atat mai rămâi, cu amintirile si cu comentariile.
Nu e simplu sa comentez prestaţiile fostilor mei camarazi. La victorii, da, e usor. Toata lumea e fericită, treci peste toate.
Dar când lucrurile nu merg, nu poti sa le ascunzi sub pres. Am datoria sa spun adevărul, pentru ca doar adevărul ajuta. Nu pot sa vin in fata voastră si spun ca ma mulţumeşte un egal acasa, 11 contra 10, cu Irlanda de Nord!
Nu pot sa spun ca totul a fost minunat cand voi toti ati vazut ca am avut probleme. Ce credibilitatea as mai avea? Cui ar folosi daca impachez eu realitatea in ceva nereal?
Rămân, până la capătul zilelor, cel mai mare suporter al echipei nationale. Si sper din tot sufletul sa am ocazia sa vorbim doar despre prestaţii remarcabile. Prntru ca nimic nu aduce atata bucurie românilor ca echipa naţională. Ca fotbalul, in general!
HAI ROMÂNIA!”, a fost mesajul postat de Ciprian Marica.
ciprian-marica

România va întâlni Austria, luni, 7 septembrie, în deplasare, de la ora 21:45. „Tricolorii” speră să facă un rezultat mare și să recupereze punctele pierdute în meciul cu Irlanda de Nord.

CITEȘTE ȘI Marele dezavantaj al României în meciul cu Irlanda de Nord: „Am văzut asta încă de la imn!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare