Ciprian Deac va fi titular cu Insulele Feroe. “Nu sunt amatori, cum crede lumea”

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat că mijlocașul Ciprian Deac va fi titular împotriva Insulelor Feroe, marți, în al doilea meci din preliminariile EURO 2020. Deac (33 de ani) va juca pe terenul echipei sale de club, CFR Cluj. 

Ciprian Deac are 18 selecții și 3 goluri la echipa națională. În acest sezon, mijlocașul a reușit 4 goluri și 4 pase decisive pentru CFR Cluj, campioana României.

echipa nationala la cluj

Mă simt bine acasă, asta e cel mai important. Mă simt bine la echipa națională. Sunt mândru că reprezint aceste culori și ce poate fi mai frumos decât să joci acasă? E clar că va trebui să câștigăm, să recuperăm pentru că am pierdut primul meci. E o grupă destul de complicată, sunt echipe foarte bune. Nu mai au nevoie de nicio prezentare! E important ce facem noi și totul depinde de noi.

Eu cred că, în momentul de față, nu mai sunt echipe mici. Va trebui să tratăm meciul foarte serios, am văzut și echipa lor. Să știți că nu sunt amatori, cum crede lumea. Dacă nu vom trata meciul serios din primul minut, nu vom avea un meci ușor. E clar că ne dorim să marcăm cât mai mult, dar cel mai important este jocul echipei. Va trebui să avem o atitudine bună“, a spus Ciprian Deac în cadrul unei conferințe de presă.

Experimentatul mijlocaș al CFR-ului consideră că ‘tricolorii’ au depășit dezamăgirea eșecului din Suedia, scor 1-2. 

Eu cred că am trecut mental peste meciul cu Suedia, pentru că jocul din a doua repriză ne dă speranțe că echipa României este valoroasă și ne putem bate cu oricine. O înfrângere e o înfrângere, dar nu e nimic pierdut. Cred că vom recupera punctele pierdute“, a mai precizat Ciprian Deac.

Conferință de presă Cosmin Contra şi Ciprian Deac înaintea partidei cu Feroe din preliminariile #EURO2020!Informații despre bilete 👉 bit.ly/2UTfW8q#LuptamImpreuna 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 25 martie 2019

Meciul România – Insulele Feroe este programat marți, de la ora 21:45, pe stadionul ‘Dr. Constantin Rădulescu’ din Cluj-Napoca.