RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ciprian Deac, omul meciului la Sofia! „Sunt foarte supărat pe mine!”

Ciprian Deac a fost printre cei mai buni jucători ai campioanei în victoria cu 2-0 obţinută la Sofia. Internaţionalul român nu a putut însă să lase în urmă amărăciunea înfrângerilor suferite cu echipa naţională.

Deac crede că CFR a respectat întocmai partitura lui Dan Petrescu la Sofia. Apărare excelentă şi faze fixe lucrate la antrenamente.

„Ştiam că ne va aştepta un meci dificil, că vor începe tare din primul minut. E bine că nu au reuşit să marcheze şi că ne-am dus cu meciul 0-0 pentru că aţi văzut că în ziua de azi meciul îl fac fazele fixe. Suntem o echipă care marchează foarte mult din faze fixe, dar şi exersăm foarte mult. Mister a fost calm la pauză pentru că este Europa League, nu jucăm cu echipe slabe. Jucăm cu echipe bune, aceasta a bătut Basel fără drept de apel, ştiam că va fi un meci greu” – a spus Deac.

Mijlocaşul lui CFR Cluj nu a trecut peste amărăciunea celor trei înfrângeri suferite cu echipa naţională.

„Eu sunt un jucător care cred că sunt cel mai mare autocritic al meu. Cred că de două luni de zile nu văd nimic. Sunt foarte realist, nu e jocul meu, vreau mai mult pe faza ofensivă. Înţeleg că poate m-a ajuns şi vârsta dar nu vreau să cred acest lucru. Sunt supărat pe mine şi pentru meciurile de la echipa naţională. Suferim, fiindcă jucăm cu sufletul, chiar dacă lumea spune că nu ne interesează, ne interesează foarte mult” – a explicat Ciprian Deac.

Joia viitoare, CFR Cluj va juca al doilea meci din Grupa A. Campioana din Liga 1 va primi vizita elveţienilor de la Young Boys.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare