Cine poate lua exemplul lui Bălgrădean? Jucătorii capabili de o “surpriză” asemănătoare pentru Gigi Becali

Alți trei fotbaliști ai vicecampioanei României se află în ultimele șase luni de contract și ar putea semna cu orice echipă până în vară. 

Astfel, Bălgrădean ar putea fi doar primul pe o listă mai lungă de jucători ai roș-albaștrilor care să părăsească trupa antrenată de Bogdan Vintilă. El ar putea fi urmat de Aristeidis Soiledis, Harlem Gnohere și Marko Momcilovic. Celor trei le expiră angajamentele la sfârșitul acestui sezon și niciunul dintre ei nu a semnat până acum prelungirea înțelegerii.

Harlem-Gnohere-fcsb

În cazul lui Gnohere, Gigi Becali a încercat un transfer al francezului în iarnă pentru a obține o sumă de bani de pe urma atacantului de 32 de ani. La Momcilovic situația este mai clară, finanțatorul FCSB-ului anunțând că nu se dorește o continuare a colaborării din cauza deselor accidentări ale sârbului. În privința lui Soiledis, acesta a venit de la Botoșani în vara anului trecut, iar de atunci s-a luptat pentru titularizare cu Ionuț Panțîru, în banda stângă a defensivei.

CITEȘTE ȘI –>> LIVE TEXT | Răzbunare sau calificare? Poli Iași – U Craiova sau Rednic vs Papură. Repriză foarte bună pentru moldoveni