Cine poate câştiga Australian Open, în opinia Simonei Halep: ,,Ele două au o şansă importantă”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep a fost eliminată astăzi din primul Grand Slam al anului 2021, în faza sferturilor de finală, după ce a fost învinsă de Serena Williams. 

Numărul 2 WTA a pierdut în două seturi cu sportiva din SUA, scor 3-6, 3-6, la capătul unui meci care a durat mai puţin de o oră şi jumătate.

Serena Simona scaled
Sursa foto: Profimedia Images

După eşecul suferit astăzi, Simona Halep a vorbit şi despre cine crede că va câştiga Australian Open în 2021. Aceasta crede că o şansă importantă o are şi adversara de azi, Serena Williams.

,,Este foarte greu să spun. Cred că o șansă importantă o au Osaka și Serena, chiar dacă joacă una împotriva celeilalte în următorul meci. Dar așa cum a fost și anul trecut, consider că e deschis, orice jucătoare are o șansă să câștige. La băieți, cred că Nadal și Djokovic au o șansă în plus.”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Simona Halep conferinta Australian Open scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Dacă Simona Halep ar fi trecut astăzi mai departe de Serena Williams, în semifinalele competiţiei ar fi întâlnit-o pe Naomi Osaka, care a trecut în două seturi de Su-Wei Hsieh, scor 6-2, 6-2.

Australian Open a început pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 21 februarie, după ce turneul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

Australian Open carantina scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Simona Halep părăsește Australian Open! Serena se impune în două seturi identice