RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cine l-a ajutat pe Răducioiu în cel mai dificil moment al carierei sale: „Îi datorez enorm”

Florin Răducioiu şi-a deschis sufletul şi a povestit care a fost mai cel greu moment din cariera sa şi cine l-a ajutat atunci când a avut mai mare nevoie.

La 31 de ani, fostul internaţional român juca la Dinamo, iar moartea lui Cătălin Hîldan l-a afectat foarte mult şi era aproape să se retragă din fotbal. În mod surprinzător, a primit o ofertă de la AS Monaco, iar cel care l-a ajutat în acel moment dificil a fost Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo.

Cristi Borcea a venit, a luat un avion privat, a venit la mine la Nisa, am făcut vizita medicală. Am mers la preşedintele celor de la AS Monaco şi am semnat acest transfer neaşteptat, surprinzător pentru mine, îi datorez enorm lui Cristi Borcea, și-a adus aminte Răducioiu, acum în vârstă de 50 ani, pentru Look Sport.

Experienţa în Principat nu a durat însă foarte mult, iar Răducioiu a explicat și de ce.

„Am semnat pe un an şi jumătate, cu o echipă deosebită, cu un lot minunat, erau campioni ai Franţei cu un an înainte. Erau jucători mari, extrem de consacraţi. S-au complicat lucrurile după 6 luni, Claude Puel a fost schimbat cu Didier Deschamps.

Și m-a anunţat la începutul sezonului 2002-2003 că nu sunt un jucător pe care va conta în noul sezon. Nu am vrut să renunţ la contract, pentru că nu aveam echipă. Şi cam asta a fost experienţa mea la Monte-Carlo”, a mai povestit fostul atacant al echipei naționale. 

CITEŞTE ŞI –>> Ce loc ocupă naționala României, înaintea debutului în preliminariile Campionatului Mondial! FIFA a publicat clasamentul

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare