RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cine îl inspiră pe George Pușcaș să viseze la Premier League! Idolul românului joacă acolo

Fotbalistul român, transferat vara trecută în Championship, a prins gustul fotbalului englez. Și visează să ajungă precum marile staruri ale Angliei. 

Atacantul și-a ales și favoritul dintre vedetele fotbalulul din insulă.

„Îmi place foarte mult, l-am urmărit în ultimii ani pe Harry Kane. Pentru mine este cel mai bun atacant la momentul actual, mă regăsesc foarte mult în el, ca joc. Îl admir foarte mult. Mă uit mereu la tot ce face, urmăresc meciurile lor. Mereu încerc să iau ceva de la cei mai buni”, a declarat Pușcaș pentru Digi Sport.

Cu 9 goluri marcate în 29 de meicuri jucate în acest sezon pentru Reading, tricolorul visează să facă pasul mult dorit cât mai curând.

„Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă, în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să văd rezultatul muncii mele. Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu”, a mai adăugat fotbalistul de 24 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Un român a lovit chiar la “debut”! Gol decisiv la prima etapă jucată după întreruperea campionatului

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare