Cine este personajul care l-a convins pe Mulțescu să revină pe banca “câinilor”: “Un mare dinamovist!”

Gigi Mulțescu (69 de ani) a anunțat că cel care l-a contactat pentru a reveni pe postul de antrenor al lui Dinamo este Marian Iuhasz.

Actualul antrenor al “câinilor”, Gigi Mulțescu a mărturist că omul de afaceri Marian Iuhasz l-a convins să revină pe banca tehnică a lui Dinamo (VEZI AICI)

Omul de afaceri ajută clubul din Ștefan cel Mare, în mod constant cu sume importante de bani fără să-și facă reclamă. Mihai Iuhasz este sponsor al „câinilor” de o bună bucată de timp, fiind înscris și în Program DDB potrivit celor de la ProSport.

„Marian Iuhasz este un mare dinamovist, un mare câine, așa cum nu e Cortacero! Dânsul a ajutat mult clubul în ultimul timp, este nelipsit și de la meciurile de handbal. E foarte apropiat de jucători, de suporteri și n-ar trebui să vă surprindă că s-a implicat în revenirea domnului Mulțescu.

MarianIuhas

Atât domnul Marian, cât și fiul dânsului, Cătălin, s-au înscris în Program DDB, în varianta Elite. După ce am început această campanie cu bilete virtuale, cei doi au cumpărat foarte multe bilete în zona VIP, dar au fost din nou foarte discreți, n-au dorit să se laude cu asta”, au declarat surse din apropierea clubului Dinamo pentru ProSport

Citește și Sergiu Hanca, dezvăluiri incendiare despre Cortacero&co: „Cereau ţigări angajaţilor de la Săftica!”