RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cine este persoana care ar reveni și fără bani la Dinamo: „Dacă m-aș întoarce? Pe jos vin, din America!”

Dinamo traversează în aceste momente o situație extrem de delicată, după un start de sezon complet ratat și după ce banii promiși de spanioli întărzie să apară!

Odată cu venirea noilor investitori spanioli la Dinamo, toată suflarea alb-roșie a sperat că lucrurile în sfârșit se vor așeza, iar problemele de ordin financiar vor fi doar o amintire. Acest lucru deocamdată nu s-a întâmplat, iar Dinamo nu stă prea bine în acest moment nici din punct de vedere al jocului, ocupând penultimul loc în campionatul României.

Fostul șef al Centrului de Copii și Juniori ai clubului Dinamo București, Gabi Răduță, a mărturisit că ar reveni la echipa dinamovistă oricând, și fără să fie plătit, dar are o singură condiție pentru a reîncepe activitatea la echipa sa de suflet.

Eu am avut o discuție prietenească cu noii conducători ai lui Dinamo. Să nu uităm că Dinamo a fost în primele 2 echipe în ultimii 8 ani la Copii și Juniori. Dacă m-aș întoarce la Dinamo? Pe jos vin, din America, dar să lucrez cu oameni profesioniști. Las totul pentru Dinamo. Chiar și fără bani. Ținând cont că n-am mai luat banii din ianuarie…ce mai contează câteva luni? Eu și cu Dănciulescu n-am luat banii. Dar n-am dat clubul în judecată că noi chiar iubim acestă echipă!”, a declarat Gabi Răduță pentru doardinamo.ro.

Dinamo ocupă în acest moment locul 15 în Liga 1, cu 5 puncte acumulate după primele 8 partide disputate în actualul sezon. Câinii nu au jucat în această etapă meciul de campionat contra celor de la Astra Giurgiu, din cauza focarului de COVID-19 apărut în tabăra giurgiuveană.

Citește și Patronul CFR-ului a răbufnit la adresa “Bursucului” după ce acesta a criticat conducerea: “Numai să se plângă știe!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare