Adrian Mutu a fost demis de la FC Voluntari, iar președintele clubului, Dan Leasă, și-a înaintat demisia. Leasă a dezvăluit discuțiile din cadrul Consiliului de Administrație, potrivit cărora doi foști jucători importanți ai echipei naționale vor fi numiți în funcția de antrenor principal, respectiv director sportiv.

S-a discutat să vină Costel Gâlcă antrenor principal și Adrian Ilie un fel de manager sportiv, să răspundă de jucătorii aduși. Nu s-a pus problema să vină Adi Ilie în locul meu, dar deciziile la transferuri să fie luate de Adrian Ilie, cu care eu n-am fost de acord. Dacă nu se putea continua cu Adrian Mutu, eu l-aș fi adus pe Marius Șumudică antrenor„, a spus Leasă la DigiSport.

Constantin Gâlcă (46 de ani) a câștigat trei trofee la singura experiență de antrenor în Liga 1, cu FCSB: campionatul, Cupa României și Cupa Ligii, în 2015. Gâlcă le-a mai pregătit pe Espanyol Barcelona, Al-Taawoun (Arabia Saudită) și Al-Fayha (Arabia Saudită).

Adrian Ilie (44 de ani) n-a mai fost în prim-planul fotbalului după retragerea din cariera de jucător, în 2005. ‘Cobra’ a înregistrat 55 de selecții la echipa națională a României.

Adi Ilie a fost manager al Stelei din 2007 până în 2008, când a demisionat fiindcă nu se simțea suficient de influent în club. A activat apoi o perioadă ca impresar.