RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Cine e bomba-sexy care l-a turnat pe fotbalistul parior. Incredibil cu ce se ocupă

Cazul jucătorului Marius Ioniţă, de la Gloria Buzău, care paria împotriva propriei echipe, a ieşit la iveală, după ce a fost dat de gol de fosta iubită.

Informaţiile au dezvăluite de fosta iubită a acestuia, după ce l-a prins pe jucător cu o altă femeie în pat.

„Nu mi-aș fi imaginat în viața mea că se va întâmpla asta fix cu bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult, l-am ajutat cât și cum am putut eu și l-am susținut în viciul lui. Probabil nu este foarte demn pentru o femeie, dar ajunsesem să îi fac jocurile, să pariem în tandem, să ne sfătuim, să stau să aștept informații sau sfaturi.

Eram conștientă că nu se va ajunge nicăieri cu pariurile, dar îl iubeam și simțeam că asta aducea liniște raportului nostru și îl vedeam fericit în momentele acelea. La el deja e drog, nu trece zi fără să pună măcar un bilet. Din acest motiv am ajuns să îl împrumut cu o sumă destul de mare, pe care nu am mai recuperat-o”, a povestit fosta logodnică a lui Marius Ioniță, potrivit ProSport.

Citește și MM Stoica a reacționat după egalul cu Viitorul: “Nu părea să ne împiedice Kovacs să câștigăm”

Potrivit celor de la playsport.ro fosta iubită a lui Marius Ioniță nu este străină de „sportul rege” și activează ca arbitru în eșalonul secund și în Liga a 3 a.

„Ea se numește Ioana Golea și este de meserie arbitru în Liga a II-a și a treia, fiind considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din fotbalul international. Blondă, cu un trup tras prin inel, Ioana a sucit de-a lungul timpului mințile multor fotbaliști, însă a avut ochi pentru un singur bărbat, cu care visa să formeze o familie” potrivit sursei citate.

Marius Ioniță are 29 de ani și a ajuns la Buzău odată cu promovarea echipei în Liga 2.

După ce scandalul a apărut în presă, Gloria Buzău a dat un comunicat în care anunţă că îl va suspenda pe jucător până se va finaliza o anchetă.

Citește și Presa din Italia e la picioarele unui jucător de la FCSB: “Se aseamănă cu Messi şi Dybala!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare