Christoph Daum, din nou pe bancă! La ce club uriaș din Europa poate să ajungă fostul selecționer al României

Tehnicianul german se află pe lista celor de la Fenerbahce Istanbul pentru a-l înlocui pe actualul antrenor al echipei, Erol Bulut!

Postul lui Erol Bulut se clatină serios, mai ales după ultimele trei etape din Superliga Turciei, în care a obținut doar o singură victorie. Înfrângerile suferite cu Goztepe și cu marea rivală, Galatasaray, au îndepărtat-o pe formația din Istanbul de prima poziție, ajungând astfel până pe locul 3.

În acest context, presa din Turcia a alcătuit o listă de antrenori care l-ar putea înlocui pe tehnicianul turc. Printre ei se află și fostul selecționer al României, neamțul Christoph Daum.

daum fener

Nu am primit nicio ofertă oficială până în acest moment“, a fost replica tehnicianului în vârstă de 67 ani cu privire la zvonurile apărute în presă.

După despărțirea de naționala României, din 14 septembrie 2017, Christoph Daum nu a mai pregătit nicio altă formație.

Fotbalul din Turcia nu îi este străin lui Daum, care a mai antrenat-o tot pe Fener în două mandate: în 2003-2006, când a obținut și două titluri, și în sezonul 2009-2010. Dacă mutarea se va concretiza, fostul selecționer al “tricolorilor” va avea ocazia de a-l antrena pe compatriotul Mesut Ozil, ajuns și el la Fener în această iarnă de la Arsenal.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Jucătorii români şi-au pierdut spiritul de echipă naţională: ,,Când se cânta imnul, tremuram şi plângeam”