”Chirurgul” Alexa o așteaptă pe Dinamo: ”Întâlnim o echipă de gală a fotbalului românesc”

Dunărea Călărași o așteaptă pe arena ”Ion Comșa” pe Dinamo. Dan Alexa a susținut conferința de presă pentru meciul cu formația din Ștefan cel Mare.

Conform Realitatea de Călărași, prima confruntare stagională s-a desfăşurat pe 22 octombrie 2018, în cadrul rundei a 12-a. Partida, arbitrată de Alexandru Tudor, s-a încheiat la egalitate, 1-1. Mediop Ndiaye a deschis scorul în minutul 22, iar Dinamo a egalat după pauză, prin Daniel Popa, în minutul 56.

”Ne aflăm înaintea unui meci important. Întâlnim o echipă de gală din fotbalul românesc. O echipă Dinamo mult schimbată în bine față de prima parte a campionatului. Ne vom mai întâlni și în play-out. Important este să obținem puncte în acest meci. Pentru noi este obligatoriu să menținem distanța față de Voluntari și Chiajna. Sunt convins că va veni foarte multă lume la stadion. Avem nevoie de sprijinul lor. Am încredere în echipa mea.” a declarat Dan Alexa la conferința de presă.

Conferință / AFC Dunărea 22.02.2019

Conferință de presă înaintea duelului cu Dinamo București, meci programat pe 24 februarie, ora 14:00 la Călărași.Dan Alexa, antrenor / AFC Dunărea: „Ne aflăm înaintea unui meci important. Întâlnim o echipă de gală din fotbalul românesc. O echipă Dinamo mult schimbată în bine față de prima parte a campionatului. Ne vom mai întâlni și în play-out. Important este să obținem puncte în acest meci. Pentru noi este obligatoriu să menținem distanța față de Voluntari și Chiajna. Sunt convins că va veni foarte multă lume la stadion. Avem nevoie de sprijinul lor. Am încredere în echipa mea„.

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Vineri, 22 februarie 2019

Spynews.ro