Chipciu, ironic la adresa fostei sale formații după debutul la CFR Cluj: “Așa se câștigă campionatele”

Alex Chipciu a bifat ieri primul joc în tricoul noii sale formații, Dan Petrescu aruncându-l în luptă la Craiova încă din primul minut al derbyului împotriva oltenilor. 

Mijlocașul s-a întors în Liga 1 după aproape patru ani și a ținut să îi înțepe pe cei care critică jocul trupei din Gruia.

“Am lăsat toată presiunea și am jucat. De fapt, presiunea numai eu o puneam. S-a zis că nu am jucat 7 luni, dar eu mă antrenam zi de zi. Nu mai spun ca în ultima săptămână cred că am alergat 40 de kilometri. Avem un lot valoros, sunt foarte mulți jucători buni care rămân în afara lotului. Craiova a avut 2-3 ocazii în aceeași fază, dar nu puteau să dea 7 goluri din 2-3 ocazii la aceeași fază. Se cam întâmplă mereu că CFR are noroc, dar ăsta e stilul echipei. Așa se câștigă campionatele! Poți câștiga și prin posesie campionatul, dar cu un scop. Să te duci din apărare până în atac cu mingea la picior” a spus Chipciu după meciul din Bănie.

chipciu cfr cluj

Fotbalistul de 30 de ani a comentat și remiza fostei sale echipe, FCSB.

“Dacă ții posesia, degeaba, nu faci nimic. Am văzut la Steaua. Au ținut posesia și hop, a dat gol Chindia. Ăsta e stilul nostru, așa jucăm noi. E diferență colosală între România și Belgia. Între România și Cehia tot e diferență, sunt mai buni acolo”, a adăugat Chipciu.

CITEȘTE ȘI –>> La bustul gol! Bucurie fără margini pentru un șef de club din Liga 1 după calificarea în play-off