Chipciu a DEZVĂLUIT de ce a refuzat-o pe FCSB! ”Eram convins că nu voi mai reveni niciodată!”

chipciu

Alexandru Chipciu, 29 de ani, va evolua din această vară la formația cehă, Sparta Praga sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opțiune pentru alte trei.

Internaționalul român putea continua în Belgia, dar a simțit nevoia unei schimbări, mai ales după greaua pierdere pricinuită de decesul tatălui său.

Citește și FOTO | Chipciu, prezentat OFICIAL la noua echipă! Primele imagini

”Au fost mai multe lucruri care au contat pentru mine în luarea deciziei de a pleca la Sparta. Și echipa națională, dar și faptul că am luat campionatul în primul meu an la Anderlecht, dar bucuria nu a fost la cote maxime, pentru că eram și cu tata bolnav… Au fost mai multe chestii adunate. Nu a fost o fericire extremă. Parcă simțeam că trebuie să se schimbe totul. Nu mă interesează ca o scuză, dar nu am mai fost cu gândul la fotbal în acea perioadă”, a spus Chipciu la Digisport.

”Eram convins că nu voi mai reveni niciodată la FCSB!”

Chipciu a dezvăluit, vineri, că în perioada dificilă petrecută la Anderlecht a fost ofertat și de fostul său club, FCSB. În direct, la Digisport Matinal, mijlocașul român a spus și motivele pentru care i-a refuzat pe oficialii vicecampioanei României. Pentru jucător, FCSB reprezintă un capitol închis:

”Cât despre mine, nu s-a pus problema să revin la Steaua. Mă mai suna MM și îmi zicea că nea Gigi  vrea să vii inapoi, dar nu oricum. Dar, eu de când am plecat la Anderlecht, eram convins că nu voi mai reveni niciodată!

chipciu 1

Dar, nu la modul că, acum, știu eu, eram vreun șmecher! Dar, cred că s-a terminat ciclul la Steaua, am făcut destule la Steaua, plus că și financiar era dificil să mă mai întorc. E bine că am avut de unde să aleg, am stat liniștit vara aceasta și am luat cea mai bună decizie.”, a declarat Alexandru Chipciu la Digi Sport.