CFR Cluj este la un pas de câștigarea titlului în Liga 1, iar președintele Iuliu Mureșan se gândește deja la sezonul următor. Ardelenii vor să transfere trei sau patru jucători de valoare pentru a obține calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, CFR Cluj are un avans de patru puncte față de FCSB, care joacă luni în deplasare cu CS U Craiova. Echipa antrenată de către Dan Petrescu are o serie de 13 meciuri fără înfrângere în Liga 1.

Trebuie să plece 3-4 jucători care nu au confirmat, plus 2-3 care termină contractul. Vom aduce în loc 3-4 jucători mai valoroși cu care să facem față în calificările Champions League și în grupele Champions League. Am adus 10 puncte la ultima participare în grupele Champions League și nu am mers în Europa League, deși alte echipe s-au calificat și cu 7 puncte în Europa League„, a spus Iuliu Mureșan la Digi Sport.

În etapa a 10-a din play-off, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu FC Viitorul, echipă care se luptă pentru un loc de Europa League.

O să fie stadionul plin, sunt convins. Trebuie să fim concentrați și să ne pregătim foarte bine pentru ultimul meci al sezonului. Anul trecut, Viitorul a câștigat campionatul și au jucat cu noi ultima partidă. Acum, rolurile s-au inversat. E normal să vrea să ne chinuie, e normal în sport. Fiecare echipă vrea să câștige fiecare meci. Va fi un meci de luptă, în care trebuie să fim mai buni„, a mai declarat Iuliu Mureșan.