RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CFR-ul, pregătită să se despartă de Damjan Djokovic! Destinație surpriză pentru croat

Mijlocașul va ajunge în Turcia, dar informațiile sunt că nu va opta pentru echipa antrenată de fostul său antrenor de la Cluj, Dan Petrescu, ci pentru cea a lui Marius Șumudică. 

Presa turcă susține că fotbalistul campioanei României a acceptat oferta celor de la Rizespor, Șumudică dorindu-l pe jucător și în trecut pe vremea când o pregătea pe Gaziantep. Antrenorul român anunța în momentul în care a acceptat oferta de a antrena echipa de pe locul 13 din Superlig că își dorește transferuri rapide pentru ca Rize să se îndepărteze cât mai repede de zona retrogradării.

Agenția ajansspor.com susține că turcii au făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru Djokovic care va avea un salriu stagional de 600.000 de euro. Propunere superioară celei făcute de Kayserispor care a oferit doar 100.000 de euro penru transfer și 400.000 de euro salariu stagional pentru croat.

„Îl doresc pe Djokovic. Eu am dat o listă de jucători, printre care este și el. Nu am avut când să îl abordez acum pentru Rize, dar continui să fiu interesat de acest transfer. 

El are impresarul lui, discută cu cele două cluburi. Poate pleacă vineri cu mine! Acum nu o să fac o luptă cu Dan Petrescu. Eu nu pot să îi doresc decât multă baftă în continuare”, a fost declarația lui Șumudică, la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția fanilor din DDB după mazilirea lui Șerdean: “Am mai scăpat de un săpaș”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare