RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

CFR-ul a scăpat de el! Jucătorul care îl înlocuiește pe Ibrahimovic la LA Galaxy

Javier Hernandez, cunoscut lumii fotbalului drept „Chicharito” este foarte aproape de a semna un contract cu fosta echipă a suedezului. Dacă mutarea se va face, mexicanul va deveni cel mai bine plătit fotbalist din liga nord-americană de fotbal. 

Atacantul evoluează din vara anului trecut la FC Sevilla, viitoarea adversară a CFR-ului în 16-imile Europa League. Fotbalistului de 31 de ani i s-a făcut o prounere de nerefuzat din partea celor de la LA Galaxy, care pregătesc noul sezon. Andaluzii cer 9,3 milioane de euro în schimbul jucătorului care a reușit 3 goluri în 15 meciuri jucate pentru spanioli.

Ar fi un record și pentru club în ceea ce privește transferurile precedentul fiind stabilit la aducerea lui Giovanni dos Santos pentru care americanii au plătit 6 milioane de euro. Iar venirea lui Chicharito la Los Angeles l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din MLS. De-a lungul carierei, vârful a mai jucat la Chivas Guadalajara, Manchester United, Real Madrid, Bayer Leverkusen sau West Ham. Plecarea lui Chicharito o va slăbi pe FC Sevilla, adversara celor de la CFR Cluj pe 20 și 27 februarie în faza eliminatorie a Europa League.

CITEȘTE ȘI –>> El este noul „pariul” al lui Gică Hagi! „Pasele mă recomandă”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare