CFR își propune să ajungă în grupele unei competiții europene după ce a luat iar titlul în România, însă Dan Petrescu a făcut un anunț surprinzător.

Campioana este pe punctul să se despartă de doi oameni importanți: Kevin Boli și Cristi Manea.

”Chiar de când s-a terminat meciul m-am gândit la ce jucători trebuie să renunţăm, la ce jucători să luăm pentru noul sezon şi chiar după ce termin interviul iar vorbesc cu preşedintele clubului despre noile achiziţii. Boli este împrumut până în iulie, dacă nu mă înşel, după care trebuie să se întoarcă în China. Noi încercăm să îl mai luăm măcar 6 luni împrumut. Manea termină împrumutul şi, din ce am înţeles, şi-a găsit o echipă în Italia. Îmi doresc foarte mulţi jucători, dar acei jucători costă foarte mult, iar jucătorii liberi va fi greu să fie mai buni decât jucătorii noştri.

În momentul când am plecat de la echipă s-au făcut nişte achiziţii greşite, clar, şi sper să nu mai facem aceeaşi greşeală, dar nu avem un buget clar şi chiar nu ştiu care e bugetul de achiziţii. Sunt mai mulţi jucători din campionatul din România, pentru că din străinătate e foarte greu să luăm jucători liberi şi mai buni decât ce avem noi. Şi salarii mari, şi costă şi bani”, a spus Dan Petrescu, pentru Telekom Sport.

CFR trebuie să joace nu mai puțin de 8 meciuri pentru a ajunge în grupele UCL.

Turul 1: 9/10 – 16/17 iulie

Turul 2: 23/24 – 30/31 iulie

Turul 3: 6/7 – 13 august

Play-off: 20/21 – 27/28 august