CFR sau FCSB? Șumudică e categoric: ”Își canalizează toate forţele pe campionat!”

Marius Șumudică a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1.

Tehnicianul celor de la Gaziantep crede că CFR Cluj are șanse foarte mari să să încoroneze campioana României pentru al treilea sezon la rând.

”Șumi” a fost dezamăgit de evoluția celor de la FCSB în meciul cu Academica Clinceni, scor 0-0, și crede că o echipă care se luptă la titlu nu are voie să facă astfel de pași greșiți.

”E greu, au experienţă, joacă de mult timp împreună… Cred că îi va fi destul de greu să treacă de Sevilla şi atunci automat ies din această competiţie şi îşi canalizează toate forţele pe campionat. Sunt doar zece meciuri, e diferenţă mare.

Eu, la ceea ce am văzut ieri la FCSB, că mă întrebase colegul mai devreme, am rămas surprins. Am rămas surprins, nu mă aşteptam, nu credeam că pot juca aşa de slab. Mă aşteptam la altceva. Şi nu spun de un jucător, jocul echipei a fost foarte slab. Cu tot respectul şi pentru Clinceni, jucătorii care sunt acolo şi-au dat viaţa, dar nu avea voie FCSB niciodată să nu câştige jocul ăsta când vrei să iei campionatul” a declarat Marius Șumudică.

sumudica 2

CFR se află pe primul loc în Liga 1, cu 48 de puncte, în timp ce FCSB ocupă poziția a treia, cu 43 de puncte.

În urmă cu două etape, echipa lui Dan Petrescu s-a impus în Gruia, scor 1-0, în fața elevilor lui Bogdan Argeș Vintilă.

CFR FCSB

 

Citește și Șumudică, pus pe glume la reîntâlnirea cu Bogdan Andone: „E stres mare”