VIDEO | CFR – Craiova 0-0. MITRIȚĂ a RATAT un PENALTY pe final! Execuție LAMENTABILĂ. Reacția lui MANGIA

Craiova nu a putut profita de degringolada de la CFR și partida s-a terminat la egalitate, 0-0. Meciul a fost așteptat cu interes maxim și în Spania: Gică Craioveanu a urmărit derby-ul alături de suporterii Craiovei.

🔥 #LIVE din Spania: Craioveanu Gica urmărește la TV CFR Cluj – Universitatea Craiova alături de suporteri. 💙#CampioniLaSuporteri#Stiinta70#AsaELaCraiova

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 1 Octombrie 2018

Oltenii au început bine, cu două ocazii mari irosite de Bancu și Mitriță.

Țucudean putea marca pentru gazde în repriza secundă, însă cea mai mare șansă a avut-o tot Craiova: Mitriță a bătut însă lamentabil un penalty în minutul 84 și a trimis mult peste poartă.

“Nu e o problemă că Mitriţă a ratat penalty. Echipa a jucat bine, nu sunt probleme. Eu cred că meritam victoria, am avut multe ocazii. Acum, noi ne gândim la meciul care urmează, despre titlu vorbim în mai. Important e că echipa merge, e completă. Totuși, e nevoie de timp ca să construim”, a spus Mangia la Digi Sport.

Jucătorii și suporterii la final de meci.

Publicată de Universitatea Craiova pe Luni, 1 Octombrie 2018

ECHIPELE:

CFR: Arlauskis – Manea, Lang, Vinicius, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Moutinho (Vera ’85), Ţucudean, Păun (Ioniţă ’63).

Antrenor: Antonio Conceicao

Craiova: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu (Fedele ’76), Cicâldău, Bancu – Mihăilă (Rocha ’66), Koljic (Bărbuţ ’90+2), Mitriţă.

Antrenor: Devis Mangia

CFR Craiova start