CFR Cluj vrea să ia al patrulea titlu consecutiv cu un jucător de la Dinamo! Pe cine au pus ochii: ,,Îmi place foarte mult”

CFR Cluj a revenit în lupta la titlu după victoria din derby-ul de aseară cu FCSB, scor 2-0, iar clasamentul este unul foarte strâns acum.

Deşi echipa ardeleană arată destul de bine cu Edi Iordănescu pe bancă, acesta se gândeşte deja la noi întăriri pentru lotul campionanei în periada de transferuri din iarnă.

CFR Cluj 2

Pe lângă alţi fotbalişti pe care îi doreşte la echipă, pe listă se află şi un jucător de la Dinamo, care ar putea veni pentru a pune umărul la câştigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

Paul Anton, mijlocaş în Stefan cel Mare, se află pe lista de achiziţii a celor de la CFR Cluj. Mijlocaşul a semnat cu Dinamo în octombrie, dar problemele financiare de la club ar putea să-l facă să schimbe echipa în iarnă.

paul anton dinamo

Marius Bilaşco, directorul sportiv de la CFR Cluj, a confirmat interesul pentru mijlocaşul care a marcat un super gol în ultima etapă de campionat.

,,Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluție și pentru echipa națională. Poate să fie o variantă și pentru noi. Nu știu care va fi viitorul lui.

MariusBilasco

Înțeleg că sunt probleme la Dinamo și o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuții cu el înainte să ajungă la Dinamo., a declarat Marius Bilaşco pentru doardinamo.ro.

Cu Paul Anton în echipă, CFR Cluj speră să devină şi în sezonul 2020-2021 regina Ligii 1.

Citeşte şi EXCLUSIV | S-a tras linie după derby-ul de aseară! Ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a fi o forţă: ,,Nu ai cum să te baţi la titlu aşa”