Dan Petrescu se pregătește pentru calificarea în grupele cupelor europene, iar Constantin Budescu a devenit „prioritatea zero” pentru tehnicianul campioanei. 

Arabii de la Al Shabab intenționează să-l lase liber de contract pe Constantin Budescu. Deși „Budi” i-a impresionat pe șeici prin calitățile sale tehnice, aceștia ar prefera un fotbalist „de cursă lungă”, care să nu se confrunte cu probleme de ordin fizic, notează digisport.ro.

Astfel, Al Shabab se va despărți de Mbark Bousssoufa, Luiz Antonio și de Constantin Budescu, pentru o nouă campanie de achiziții.

În condițiile în care ar deveni liber de contract, atât CFR Cluj, cât și FCSB vor încerca să obțină semnătura lui Budescu.

Dan Petrescu îl vrea neapărat la CFR. De altfel, „Bursucul” a vrut să-l ia sub comanda sa acum multă vreme, când Budi evolua la Petrolul și era cel mai promițător junior din liga secundă.

„Dacă vom reuşi câteva achiziţii importante sperăm să ajungem într-o grupă, astfel încât să fie bine pentru toată lumea. Sunt convins că va fi greu, dar nu imposibil”, a spus Dan Petrescu, după cucerirea titlului.