După derby-ul cu Universitatea Craiova, Mihai Stoica a criticat în termeni duri arbitrajul lui Ovidiu Haţegan. Într-o tiradă violentă pe care a avut-o în faţa camerelor TV, oficialul FCSB a transmis ideea că arbitrii fac jocurile campioanei CFR Cluj.

Discursul, devenit parte din fişa postului pentru managerul vicecampioanei, s-a încheiat cu o întrebare retorică: „Cum ne ducem noi la CFR Cluj? Fără VAR, nu avem nicio şansă!”

Replica liderului din Liga 1 a venit de la Marius Bilaşco, directorul de scouting al campioanei.

„Nu am înțeles ce treabă avea CFR Cluj. Dacă era vreo echipa avantajată, era cea din meciul respectiv. Mihai Stoica pune aceeași presiune, e aceeași piesă de teatru pe care am văzut-o de-atâtea ori. Știm cum e, vrea să mute presiunea, nu e nimic nou. Vrea să pună presiune pe arbitrul de la CS U Craiova – CFR Cluj. Știți foarte bine care e părerea lor despre arbitrii din România. Noi suntem de acord și cu VAR și cu tot ce vor ei. Dacă vin arbitri de top din primele cinci campionate ale Europei, suntem de acord. Cu ce sunt mai presus cei din Serbia sau Bulgaria decât ai noștri?” – a comentat fostul atacant la Telekom TV.

După trei etape din playoff-ul Ligii 1, CFR Cluj are un avantaj de cinci puncte faţă de FCSB.

CITEŞTE ŞI: „Dacă a fost ceva, a fost pentru CFR!” Decizia luată de Becali după meciul cu Craiova