CFR Cluj, probleme cu datoriile către foștii jucători! Ardelenii riscă depunctarea în cazul în care nu plătesc

Campioana României din sezonul trecut, CFR Cluj, se pare că are probleme din cauza datoriilor către foștii angajați ai clubului, iar acest lucru poate avea urmări serioase!

După ce Valeriu Bordeianu, fostul antrenor secund din mandatul lui Dan Petrescu, a reclamat faptul că are restanțe salariale la clubul din Gruia, atât el, cât și Bogdan Aldea și Costin Curelea, acum, clujenii se pare că au mai primit o lovitură.

Actualul fotbalist al celor de la Dinamo București, Andrei Radu, are și el de luat nu mai puțin de 31.000 de euro din partea conducătorilor de la CFR Cluj, din perioada petrecută la echipă. Deși clujenii au pierdut atât la prima instanță, cât și la apel acest litigiu, șefii ardelenilor se pare că nu i-au virat nici până în acest moment banii în cont fotbalistului în vârstă de 24 de ani.

andrei radu-cfr

Potrivit Pro Sport, CFR Cluj se pare că a primit chiar zilele trecute o amendă în valoare de 5.000 de lei, deoarece nu și-a plătit datoria către Andrei Radu, iar acum a fost și somată să îi achite acestuia suma de 34.000 de euro, în care sunt incluse și cheltuielile de judecată. În situația în care ardelenii nu vor vira banii până pe data de 28 aprilie, formația din Gruia va fi depunctată cu trei puncte în clasament.

Conform sursei menționate anterior, ardelenii sunt buni de plată și în cazul lui Sebastian Mailat, actualul fotbalist al celor de la FC Voluntari, iar o eventuală neachitare a restanțelor financiare către toți foștii angajați ai clubului poate atrage sancțiuni dure pentru campioana României din sezonul trecut.

Citește și CFR Cluj, probleme din cauza datoriilor! Un fost antrenor anunță: “Voi depune memoriu la Comisia de Licențiere!”