CFR Cluj nu se teme de plecarea lui Dan Petrescu! ,,A spus foarte clar asta”

Un oficial de la CFR Cluj a vorbit a vorbit despre situaţia echipei, dar şi despre posibila plecare a lui Petrescu de la club.

Marius Bilaşco, directorul departamentului de scouting de la CFR, a lămurit cum stau lucrurile în privinţa antrenorului care a reuşit cele mai mari performanţe în Gruia.

Bilaşco spune că Petrescu va pleca de la CFR doar aşa cum a făcut-o prima oară, adică pe cale amiabilă. Oficialul a vorbit şi despre situaţia echipei şi speră ca cei de la Iaşi să accepte mutarea meciului de cupă din Copou în Gruia.

A spus foarte clar că dacă va pleca vreodată, atunci o va face exact cum a făcut-o prima dată. (…) Am început antrenamentele, e o perioadă pe care trebuie să o analizăm foarte bine, să ne adaptăm situației care este acum la echipă. Urmează și a treia competiție în care suntem angrenați, Cupa României.

marius bilasco

Noi facem un apel și sper să găsim înțelegere la Poli Iași, pentru că ar fi un gest extrem de frumos, de important, pentru CFR Cluj și pentru fotbalul românesc, pentru că e singura echipă care participă într-o competiție europeană. Ar fi un gest lăudabil dacă cei de acolo ar accepta ca meciul să se desfășoare la Cluj, pentru a nu mai face această deplasare lungă și grea”, a declarat Marius Bilaşco pentru Digisport.

Citeşte şi VIDEO | CSA Steaua a făcut spectacol în ultimul meci din 2020!

Oficialul de la Cluj a vorbit şi despre revenirea accidentaţilor la echipă. Cel mai aproape de revenire este Burcă, iar despre Vinicius nu se ştie dacă va fi apt până la meciul cu Roma.

burca cfr cluj

,,Cred că Burcă va începe în curând… a reluat antrenamentele. Vinicius va mai avea nevoie de o perioadă ca să se refacă, nu știu dacă va fi apt la meciul cu Roma, sperăm. Depinde cum răspunde organismul lui la tratament și cum se reface”, a mai spus Bilaşco pentru sursa citată.

La CFR au fost tensiuni la ultimele partide disputate. Petrescu s-a plâns de lotul subţire pe care îl are la formaţia din Gruia şi a spus că are nevoie de o pauză, pentru a vedea ce va face pe viitor. Dacă va rămâne la CFR sau va pleca.

Citeşte şi  Un nou atac a fost lansat la adresa şefilor de la FRF! ,,Şi-au bătut joc de o ţară”